RSS
 

lider.şi.pis(zd)tele…

12 Feb

Prost, cretin sau/şi idiot nu e neaparat ăla care are un IQ mic ci ăla care nu şi-l pune la treabă, ăla care nu ştie ce să facă cu el – cu IQ-ul.
În majoritatea firmelor de tip MLM pe care le-am cunoscut (unele din interior, altele tangenţial – invitat fiind cu zâmbete largi şi cu speranţa “racolării”), decizia se află doar în câteva perechi de mâini – prelungirea unor capete ţuguiate, cu frunţile teşite şi pricepute doar la numărat bancnote şi rotunjit cifre.
Nişte creiere de găini specializate în găinării, desigur, care au anulat fără nici un regret ori de câte ori le-a priit la interes, munca a o mulţime de parteneri oneşti, mult prea creduli în teoria vânzării şi prea puţin cunoscători într-ale coţăielilor lider.şi.pis(z)de de la Bucureşti (“să trăieşti!”) …
A fost suficient să încetez cu postatul câteva zile ca să fiu sunat azi de 4 (patru!) “manajeri” diferiţi ca să mă-ntrebe ce s-a-ntâmplat cu mine… Mersi de grijă!
Ei sunt prezenţi zilnic (într-un anonimat desăvârşit!) ca cititori (!) pe pagina asta, mediocră poate, dar scrisă cu cuvinte de folos şi bună credinţă pentru prietenii mei adevăraţi şi inteligenţi.
Ei – manajerii menajeriei MeLeMizdice sunt asemeni coaielor: participă da nu se bagă!
Sunt diletanţi distanţi, apreciativi, misterioşi, plini de aparente subînţelesuri, în realitate doar nişte proşti specializaţi în a păcăli nişte ignoranţi!
Să fiţi sănătoşi pretenilor şi să nu uitaţi vorbele lu nea Dan de la Severin:
Clientul nu-i chiar atât de tâmpit cum îl credeţi voi şi nu-i nici măcar un biet peşte fără creier care înnoată într-un pahar uitându-se uimit la voi când îi recitaţi sau îi spuneţi că-i Marea Neagră sau Atlanticul!…
De asemeni f.f.f. important, să nu ziceţi că nu v-am spus:
Apa e muult mai ATENTĂ şi mai ne-cruţătoare cu voi…
Ştiţi voi ce care va să zică că vreau să spun!…

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply