RSS
 

din vârful tastelor…

19 Feb

În urmă cu vreo doi ani am avut un dialog internautic DUR CA APA DE LA IZVOR cu nişte doctoriţe din Bucureşti, fooarte agresive, pe o temă dragă mie: apa purificată.
Acestea vindeau o apă filtrată – chiar aici la Severin – mai puţin de un litru cu 150 000 de lei – ca “leac” pentru cancer, boli de piele, etc. Această apă purificată nu era CU NIMIC MAI BREAZĂ ca apa purificată de echipamentul propus de mine. Ea era “specială”, “unică”,  doar pentru că era “sărăcită” de un izotop al hidrogenului numit deuteriu…
“Săraca apă, le-am spus. Aţi SĂRĂCIT-O ŞI PE-ASTA! Vai de ţărişoara noastră!”…
Am fost invitat cu ceva timp în urmă la o “prezentare” de medicină “cuantică” într-un loc din Severin unde oamenii vin să-şi găsească alinare la bubele dureroase. Într-o policlinică adică.
Aici, un număr de cetăţeni, parte din ei posesori de diplome de facultate de MEDICINĂ, înşiraţi ca mărgelele, aşteptau cuminţi dimpreună cu pacienţii aduşi (!!!), demonstraţia efectuată de o fătucă sexi şi un tip fooarte zâmbăreţ.
În esenţă era vorba de nişte plasturi ce conţineau prafuri cu o compoziţie secretă (rodul cercătărilor agenţiei spaţiale NASA – am făcut pariu înainte fără să am habar ce va urma că va fi invocată “cercetarea cosmică” şi l-am cîştigat!!!,) care se lipeau pe piele şi care îţi confereau alinare şi protecţie la boale dar care îţi aduceau în dar şi neşte energii miraculoase…
Am simulat că îmi sună telefonul, m-am ridicat şi am plecat oripilat când am auzit de preţurile acestor plasturi “cosmici cuantici secreţi” şi care-i “planul de marketing”…
Sute şi mii de euro “profit garantat” în câteva luni dacă… vinzi la cât mai mulţi fraieri…
Repet, poate n-aţi fost suficient de atenţi: auditoriul era format în parte din medici de familie şi medici specialişti care aprobau entuziast pe cei doi care vorbeau de cancer, boli, mii de euro şi care NU AVEAU PREGĂRIRE MEDICALĂ!!!…
Azi aflai că prin Severin haiducesc alţi “specialişti” în MEDICINĂ: un oarece “profesor” cu studii economice care şi-a atârnat înaintea numelui literele “Ph.D.” şi care promite nişte câştiguri fabuloase cu nişte “prafuri” ambalate în nişte plicuri şi care costă milioane de lei. Ce mai fac şi astea? Alcalinizează apa şi rezolvă problema cancerului!.
Omul a învăţat nişte tehnici şi exerciţii ale ochilor de pe undeva (apropo!- eu l-am cunoscut personal pe Leo Angart – “părintele” acestor exerciţii dar m-am ferit să mă dau “specialist” al “aruncării la coş a ochelarilor!”) apoi s-a apucat de “alcalinizat apa”!
Pentru cei curioşi:
Nenea propune severinenilor un filtru de apă care “te rezolvă” rapid de boli şi care nu costă decât vreo 2400. De euro!.
O fi filtrul ăsta mai bun ca acela propus de Dan Alexoae?
Cârcotaşii zâmbesc acum galeş şi cu subînţeles:
- Nu, desigur că nu!
Ştiţi cum erau participanţii după prezentare? Ameţiţi de bucuria unor câştiguri nemaipomenite. A cumpărat vreunul aparatul sau prafurile alea?
- Nu, pentru că cei mai mulţi au deja acasă echipamentul adus de Dan muuult mai ieftin…
Cine mai făcea parte din auditoriul pehaşdeului prăfuit?
N-o să vă vină să credeţi: DOCTORI!!!…
Mă duc să beau un pahar cu apă purificată că mă doare rău capul.
Aş mai avea atâtea de spus dar nu mai pot!.
Înţelegeţi şi voi de ce…

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply