RSS
 

Prevenirea diabetului: mai simplă decât s-ar aştepta oricine

01 Mar

În România, unul din 20 de români suferă de diabet iar în următorii ani unul din zece va avea această ruşinoasă afecţiune (dyabetikon -diareea zahărului). De ce ruşinoasă?
Pentru că aceasta ar putea fi prevenită mai uşor decât îşi poate cineva imagina.
Cum?
Printr-o hidratare corespunzătoare.
Ce înseamnă “hidratare corespunzătoare”?
Hidratare CORECTĂ. Nu cantitativ ci CALITATIV.
Cercetătorii francezi au dezvăluit că atunci când organismul este dezhidratat, creşte secreţia unui hormon numit vasopresină care împiedică apa să plece din organism şi care reduce şi nivelul de insulină.
Persoanele care beau mai puţin de un litru de apă pe zi, au cel mai mare risc de a face diabet. Dar nu ORICE APĂ HIDRATEAZĂ.
Spuneam altă dată că degeaba bei 3-4 litrii de apă minerală pe zi. Aceasta NU HIDRATEAZĂ ci DEZ-HIDRATEAZĂ. Cum? Citeşte postările mai vechi şi vei afla!
Astfel de informaţii sunt EXTREM  DE VALOROASE pentru omul obişnuit pentru că îl ajută să facă economii ÎMPORTANTE la contul “suferinţă” şi “bani”,
Desigur că Apa Preventivă Alexoae este  ESENŢIALĂ în PREVENIREA DIABETULUI -asta o ştiu şi copii de la şcolile de pe unde am tot vorbit despre apă…
Mai spuneam tot aici că pancreasul este cel mai LACOM ORGAN DUPĂ APĂ.
Apă Bună.
De ce?
Caută în postările mai verchi sau sună-mă şi întreabă mai bine cum ai putea avea şi tu mai REPEDE un echipament de purificat apa prin osmoză inversă.
Când vei reuşi să priveşti DINCOLO de “coaja” orgolioasă a creierului tău care SE APĂRĂ de orice SCHIMBARE vei înţelege mai multe. Iar viaţa ta se va stră-lumina în bine cum ar fi spus Herodot din Halikarnas. Cum nu ştii unde să mă găseşti?
Uite chiar la numerele astea din poză:

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply