RSS
 

erori şi…erori

04 Mar

În SUA – acolo unde sunt implementate cele mai noi şi moderne proceduri medicale, cauza de mortalitate nr 3 (după bolile cardio-vasculare şi cancer) sunt ERORILE MEDICALE.
Lumea are în continuare ÎNCREDERE MAXIMĂ în vorbele doctorilor.
(OMS afirmă că unul din zece oameni mor la nivel global din cauza sistemului medical – medici şi personal medical slab pregătiţi care fac confuzii grave sau care nu COMUNICĂ eficient între ei, care nu respectă regulile de igienă, medicamente cu nume şi aspect similar, proceduri şi tehnici operatorii greşite, etc etc etc).
Anual sunt retrase sute de medicamente RECOMANDATE CU CONVINGERE de doctori pentru că s-a constatat că UCID.
Bernard Debre de pildă, urolog şi fost decan al Facultăţii de Medicină din Paris şi Philippe Even, preşedinte al Institutului Necker, susţin că 50% din medicamentele vândute sunt inutile, iar 5% periculoase. Cartea lor, denumită “Ghidul a 4.000 de medicamente utile, inutile şi periculoase”, face o analiză a principalelor medicamente vândute în Franţa şi reprezintă o “carte de informare, şi nu de opinie”, susţin autorii săi în “Le Figaro”.
Intr-un interviu acordat, Bernard Debre califică industria farmaceutică ca fiind “cea mai profitabilă, cea mai cinică, cea mai puţin etică dintre toate ramurile industriei”…
Iar lumea cntinuă să se îndoape cu tone de medicamente insuficient sau DELOC studiate la nivel de interacţiuni chimice.
Lumea refuză să ia în serios ideea de PREVENIRE susţinută de noi. Pentru că sistemul actual de educaţie nu consideră necesar sau dacă o face o face foarte SUPERFICIAL şi INEFICIENT.
Pentru că tocmai spuneam că omul sănătos este NEPROFITABIL pentru SISTEMUL ACTUAL.
Apa Preventivă Alexoae (APA) va avea succesul anticipat de noi doar odată cu ridicarea nivelului de informare CORECTĂ a populaţiei.
Care creşte văzând cu ochii…

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply