RSS
 

schimbări…

04 Mar

Câteva schimbări pe care le poţi face anul acesta şi care îţi pot asigura păstrarea sănătăţii.
- Renunţă la cafea. Dezhidratează, te agită (accentuează stresul şi aşa ridicat!) şi poate conţine o mulţime de poluanţi. Înlocuieşte-o cu ceai din plante pe care prepară-l cu apă purificată osmotic. Are o putere mai mare de adsorbţie. Pentru a afla care sunt cele mai indicate plante (antioxidante, relaxante sau tonifiante) sau alte informaţii suplimentare, sună-mă!
- Renunţă la dulciurile concentrate care obosesc pancreasul şi accentuează senzaţia de foame (sună-mă dacă vrei să afli cum de se-ntâmplă aşa!).
Înlocuieşte-le cu fructe sau miere (care fructe trebuie evitate?- sună-mă!)
- Mergi pe jos la sfârşit de săptămână cel puţin o oră (mersul pe jos este “Regele Mişcării”). Care este tempo-ul corect – acela care arde cele mai multe calorii fără să aibă ca urmare “sperierea” metabolismului şi implicit îngrăşarea aşa cum se-ntâmplă cu cei ce “trag de fiare”? Sună-mă şi-ţi spun.
- Renunţă pentru o zi sau două pe săptămână la televizor şi termină o carte de citit. De ce este asta important pentru creier? Sună-mă şi-ţi spun.
- Mergi la munte sau într-un loc nepoluat de eşapamente, praf, azbest, betoane sau asfalt. Să nu uiţi să ai cu tine o damigeană cu apă purificată osmotic. De ce? Sună-mă să-ţi spun.
- Fă-ţi un obicei zilnic de a afla şi a vedea locuri noi lucruri, informaţii noi, oameni NOI… Noutatea stimulează creierul să secrete mai multă dopamină – hormonul fericirii care creează senzaţia că “suntem tineri” şi UTILI. Cum de se-ntâmplă aşa? Sună-mă ca să-ţi spun.

- Caută şi fă-ţi un abonament la un salon de masaj. Sau află cine poate veni la tine acasă pentru o şedinţă de masaj. Efectele sunt multiple şi greu de cuprins într-o postare. Vrei nişte nume sau telefoane de astfel de meşteri ai masajului? Sună-mă!
ACUM IATĂ CARE ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ SCHIMBARE DIN VIAŢA TA:
- Montează-ţi un echipament de purificat apa prin osmoză inversă. Dacă vrei să afli câteva din cele 320 de beneficii incredibile dar şi te ajut să îl ai pe cel mai bun, mai sigur şi mai onest cu bugetul familiei tale, sună-mă!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply