RSS
 

coricove…

07 Mar

Uite de ce-mi place mie mai mult merele alea ale mărunte din mărul mamei Domnica, făsuiu de la ea din grădină sau murăturile ei. Pentru că nu-s “stropite” sau “spurcate” cu chimicale – cum ar spune ea.
Uite de ce îmi place apa mea strecurată de poluanţi şi minerale “spurcate” INUTILE şi PERICULOASE. “N-are nici un gust apa aia a ta!” zicea unul cârcotaş anu trecut, doar ca să aibă un motiv să mă trimită “la plimbare”. Tot aşa ar fi făcut şi dacă-l rugam cu “coricove de la ţară” (mere mici care au uneori şi viermi – DOVADĂ că sunt VII adică n-au fost stropite).
Spre deosebire de vânzarea / cumpărarea din super-market (super-profit pentru unii şi super-boală pentru alţii), vânzarea directă e cu mult mai onestă. Eu distribui nişte echipamente de purificat apa – DIRECT.
Îi explic omului care are răbdare de ce este ăsta important pentru PĂSTRAREA SĂNĂTĂŢII  lui şi a familiei lui într-o vreme în care suntem asaltaţi din toate părţile de substanţe chimice TOXICE şi îi sunt alături şi DUPĂ VÂNZARE. E ceva rău în asta? E aşa de greu de priceput şi de acceptat?

http://www.mediafax.ro/social/legume-si-fructe-din-turcia-contaminate-cu-pesticide-depistate-in-romania-10647974

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply