RSS
 

zile bune…

07 Mar

Cine poate CORECTA situaţia asta? Sistemul de “sănătate” din România? Haida de! Să fim niţel serioşi!
Apa Preventivă Alexoae?
Răspuns: DA! Apa asta poate lungi zilele bune (citeşte “sănătoase”).
“Romanii sunt europenii care au cele mai mici sanse de a se bucura de o viata sanatoasa dupa varsta de 50 de ani, respectiv 65 de ani, arata un studiu al Oficiului de Statistica al UE.
Conform studiului in ceea ce priveste speranta de viata sanatoasa dupa varsta de 50 ani, femeile din Romania au o prognoza de 12 ani din acest punct de vedere. Doar in Slovacia, perspectivele sunt mai sumbre, de 10 ani, comparativ cu tara noastra.
La nivel UE, media pentru o viata sanatoasa dupa varsta de 50 de ani este de 17,9 ani, iar cea mai buna prognoza in acest sens o au femeile din Suedia (25,6 ani), Malta (23,3 ani), Danemarca (22,1 ani) si Luxemburg (21,9 ani).
In cazul barbatilor din Romania in ceea ce priveste o viata sanatoasa dupa 50 de ani, studiul arata o prognoza de 13,1 ani, aceasta fiind mai mica doar in Estonia, Letonia (12,1 ani fiecare) si Slovacia (10,2 ani). Barbatii suedezii au cele mai bune prespective in a avea o viata sanatoasa, 25 de ani, urmati de maltezi (23,3 ani) si danezi (21,8 ani).
Studiu arata, de asemenea, ca, dupa varsta de 65 de ani, femeile din Romania mai pot spera la 4,7 ani sanatosi, media UE pentru aceasta varsta fiind de 8,6 ani”…

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply