RSS
 

din vârful tastelor…

08 Mar

“Băi tu ai căpiat? Tu ţii socoteala ălora care n-au luat filtre de la tine şi-au dar de dracu? Faci inventaru la morţi? Altă treabă n-ai? Dă-i dreacu, vezi-ţi de drum, uită-i pe proşti!”… îmi scrie a-micul meu un mesaj particoler, în legătură cu jurnalul meu aquatic.
“Nu mor de grija lor, stai liniştit, îi spun. Când m-am înhămat la misiunea asta – de a schimba apa concetăţenilor mei hăbăuci cu una corectă, cinstită cu organismul şi cu buzunarele lor, am vrut să aflu ce spune Universul. Aşa am devenit şi mai atent la “semne”… Ăstea îmi spun mereu dacă e bine ce fac.
Apropo! Una din muierile cu care m-am certat din firma de unde aduceam echipamentele la-nceput, am aflat că are şi asta cancer în stadiul IV. Am înfruntat-o de câteva ori că nu-i place EXACT APA PE CARE O VINDEA!
O rugasem într-un timp să aducă aceleaşi echipamente originale pe care le adusese cândva la-nceput şi mi-a dat cu flit:
“Tu ocupă-te de vânzare iar de importuri ne ocupăm noi!” mi-a spus atunci.
“Păi şi clienţii mei minţiţi?”
“Eşti un fraier, dă-i dracu! Ia-le banii şi dă-i în mă-sa! Prea mori de grija lor. Aşa n-o să faci nimic. Ăstora le place să-ţi dea banii oricum”…
A ajuns, iată, şi asta la vorba mea. A deturnat firma originală cu baza de clienţi cu tot şi face în continuare vânzare de filtre chinezeşti naspha la preţuri “master premium” URIAŞE, mizând pe necunoaşterea şi nebăgarea de seamă a clientului. Iată că-i cu picioarele în groapă şi ea dar şi firma, măcar că şi-a scimbat numele din pricina RENUMELUI PROST.
Cel mai mult o să plângă doar avocaţii după muierea asta lacomă. Că are mii de procese. Cu oamenii-clienţii lăsaţi “orfani” şi cu foştii colaboratori păcăliţi-neplătiţi.
Din fericire mai există totuşi oameni care respectă ideea şi conceptul de “vânzare directă” şi din fericire pentru mine şi clienţii mei, i-am regăsit”.
“Ptiu! Spurcată gură mai ai, Doamne iartă-mă!”…
“Oricum ar fi fost şi oricum va fi, Maestre, eu tot o să rămân cu ochii după “semne”. Jurnalul meu aquatic are încă multe file albe care se vor a fi umplute cu… “semne”, desigur”…

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply