RSS
 

din vârful tastelor…

09 Mar

Un nene “inteligent” mă ataca în urmă cu vreo trei ani acuzându-mă de “abureală” şi că “vând prea scump nişte filtre de apă”.
L-am întrebat atunci ce ar trebui să fac pentru a fi CREDIBIL în ochii lui mici de strănepot al lui Genghis-Han.
“Fă analize la apa aia a ta apoi vino cu rezultatele să le văd şi mai vorbim”…
Chiar aşa am făcut. Ba chiar am publicat rezultatul analizelor (fotocopia buletinului) dimpreună cu chitanţa (cu numele şi prenumele meu) în cartea mea “Apa de Rouă”.
Data efectuării analizelor coincidea chiar cu zilele Marii Poluări a Dunării cu reziduurile ungureşti. Adică un motiv în plus să vadă cine i-a apărat cel mai bine pe severinenii cuminţi (cei care aveau acasă un echipament de purificat apa prin osmoză inversă).
Nenea n-a mai fost interesat de aceste hârtii.
Voise doar să se “afirme” contrazicându-mă pe diverse forumuri de discuţii doar ca să se bage în seamă.
Pentru că cel mai facil, cel mai ieftin şi rapid mod de a PĂREA DEŞTEPT în ochii terţilor este să contrazici, să ironizezi, să persiflezi sau să înjuri pe unul care luptă pentru o cauză. Mare sau mică, bună sau rea, nebunul ăsta are un ideal personal spre deosebire de “anal-iştii” ca firoscusul din povestea asta de pe margine care se bagă în seamă, aşa cum spuneam, doar dându-şi cu părerea dar NEFĂCÂND NIMIC ALTCEVA.
Adică să vină şi să propună ALTCEVA. Mai bun sau mai ieftin cititorilor lui, ai noştri…
De ce scriu acuma despre acest moment consumat cândva?
Pentru că aflai azi că respectivul este internat la o clinică din Timişoara să-şi pună un stend. Adică să-şi mai lărgească coronarele ca să mai spere la nişte zile de viaţă în plus.
Echipamentul meu îl apăra mai bine de colmararea coronariană cu metale grele – DACĂ MĂ ASCULTA atunci şi nu sărea ca prostul la gâtul meu.
Ieşea şi mai IEFTIN deoarece acum cheltuie cât pentru trei echipamente!. Sănătate să ai, a-micule!…

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply