RSS
 

vorbe…

11 Mar

Între 1990 şi 1996, un jurnalist independent -Serge Monast pre numele său, s-a apucat să scrie despre mafia farmaceutică, despre vaccinuri şi despre experimentele medicale militare. Informaţiile sale proveneau de la oameni politici cuprinşi de remuşcări, de la alţi jurnalişti documentaţi din lumea largă sau de la agenţi secreţi dezgustaţi de sistemul pe care-l slujeau. Majoritatea documentelor erau ultra-confidenţiale şi arătau dimensiunea răului nevăzut care ameninţă viitorul copiilor noştri. Din cartea sa s-a inspirat şi s-a pus în scenă în 1997 filmul Conspiracy Theory unde Mel Gibson joacă rolul principal.
A făcut împrumuturi uriaşe la bănci pentru a-şi publica cărţile şi a-şi susţine conferinţele în toată lumea, mânat doar de dorinţa de a avertiza oamenii.
A murit brusc la sfârşitul uneia din conferinţele sale în urma unei suspecte crize de inimă.
El a anticipat aproape fără excepţie toate nenorocirile ulterioare şi chiar criza economică (unii spun că de fapt nici n-a început Adevărata Criză Economică globală!).
“Apa, seminţele şi animalele transgenice, medicamentele de sinteză, mass-media sau petrecerea timpului liber, totul va fi în mâinile multinaţionalelor care vor deţine monopolul ABSOLUT al NEVOILOR PRIMARE ale oricărei fiinţe vii” scria el…
Marc Filterman – autorul lucrării “Les Armes de l’ombre: des tempetes par naturelles” afirmă de asemenea: “Armele secrete ale noului mileniu riscă să fie alimentele şi viruşii modificaţi genetic”.
O meserie periculoasă pentru cei dotaţi cu ceva urme de conşiinţă este aceea de … microbiolog- domeniu foarte drag industriei de război.
După numai cinci luni de la explozia gogoşii numită 11 septembrie 2001, nu mai puţin de 11 savanţi de renume internaţional – toţi microbiologi, specialişti avansaţi în studiul virusurilor, a biologiei celulare şi a ADN-ului au murit subit.
Benito Que – cercetător ADN la Departamentul de Hematologie al Universităţii din Miami este găsit pe stradă, în comă pe 12 noiembrie. Moare pe 6 decembrie.
Don C. Wiley cercetător ADN – unul din cei mai renumiţi microbiologi din lume -savant la Harvard University – dispare subit din maşina sa abandonată în portul Hernando de Soto – Memphis-Tennessee în 16 noiembrie iar cadavrul îi este găsit abia în 20 decembrie.
Robert Schwartz – un foarte respectat cercetător ADN – membru fondator al Asociaţiei de Biotehnologie din Virginia, este găsit asasinat în data de 10 decembrie în casa sa de la ţară din Loudoun County, Virginia.
Set van Nguyen – australian, eminent cercetător al ADN-ului este găsit mort în 11 decembrie în laboratorul din Geelong. Înainte de a muri era speriat şi afirmase într-o revistă de specialitate că era pe cale de a fi pusă la punct o armă biologică infiorătoar mai periculoasă decât variola.
Vladimir Pasechnik -un eminent cercetător sovietic al ADN – cel mai important om de ştiinţă al programului de război biologic al URSS, “defectat” în Franţa în1989, este şi el găsit mort în 23 noiembrie 2001 în Wiltshire – Anglia.
Victor Korshunov – şeful Departamentului de Microbiologie al Universităţii de Medicină de Stat din Rusia este asasinat în 9 februarie 2002.
Ian Langford -senior-cercetător la Universitatea din East Anglia este omorât la 11 februarie în locuinţa sa din Norwich care fusese scotocită centimetru cu centimetru.
Elita conducătoare a lumii – CFR, Bilderberg sau Trilaterala se reunesc regulat pentru a se pune de acord cu împărţirea şi însuşirea pieţelor mondiale.
“Cei care iau decizii financiare vizând zilnic peste 1000 de miliarde de dolari sunt orbi la consecinţele ecologice, sociale sau economice” afirmă David C. Korten în “When Corporation Rule the World”…
P.S.
Nu sunt decât vreo trei sau patru ani când şi la noi izbucnise isteria cu gripa porcină (care ulterior s-a dovedit a fi o imensă escrocherie trans-naţională girată de OMS).
Prietenii noştri din Severin îşi mai amintesc că RTS a fost poate SINGURA televiziune din ţară unde telespectatorii au fost corect informaţi şi mai mult decât atât, cei care creau panică şi isterizau populaţia prin media centrală, erau ridiculizaţi.
Iată un filmuleţ editat de Dan Alexoae care a rulat pe RTS chiar atunci. În curând o să postez poate şi una din emisiunile respective – unde ne amuzam pe seama celor care ne credeau proşti şi ne îndemnau insistent să purtăm măşti sau să ne vaccinăm…

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply