RSS
 

IMPORTANT – despre fructe, legume, pesticide…

11 Mar

În urmă cu câteva zile vă povesteam despre zecile şi sutele de pesticide din legumele şi fructele aduse de la mii de kilometrii distanţă şi care au deranjat brusc din somn autorităţile noastre responsabile (hai că asta-i gluma zilei!).
Şi întrucât vă promiteam atunci şi ALTCEVA decât vorbe culese de pe net de la oamenii cunoscători / informaţi, iată şi SOLUŢIA:
Spălarea fructelor şi legumelor cu LRO.
O soluţie din gama Master-Lux a firmei Capra Nera a Prinţului Dimitrie Sturza – un obsedat al CALITĂŢII. Aceste produse se vând exclusiv prin VÂNZARE DIRECTĂ!…
Singura distribuitoare a acestor produse în Mehedinţi este Maria Alexoae -soţia mea dragă, însă cei interesaţi mă pot contacta în privat – ca de obicei!- pentru informaţii mai multe. Informaţii care nu prea sunt promovate peste tot!…
Aşadar, după ce spălăm fructele şi legumele cu LRO -vezi VIDEO, le mai lăsăm câteva minute -10-15 în Apă Purificată Alexoae – apa cu CEA MAI MARE PUTERE DE DIZOLVARE pentru a mai elimina din pesticidele aflate în coajă, apoi le putem folosi. Cantitatea de pesticide eliminată este considerabilă!
LRO este singura loţiune de spălat fructe şi legume obţinută din ingrediente naturale, biodegradabila şi cu ph neutru pentru piele. Are la bază un derivat de ulei de cocos şi extracte natural-vegetale de Aloe, Ginko Biloba şi Yucca. LRO nu are parfum, nu conţine alcalii, solvenţi nocivi sau uleiuri minerale.
Gelul de Aloe – conferă loţiunii proprietăţi hidratante, antiiritante, antiseptice.
Extract de Ginkgo Biloba — este bogat în substanţe puternic antioxidante. În Japonia este folosit de secole la prepararea unui săpun astringent.
Extractul de Yucca — conţine o cantitate mare de saponine, detergenţi naturali.
Pantenol — vitamina esenţială pentru organism, îmbunătăţeşte calitatea pielii şi a unghiilor.
Lotiunea LRO a fost verificată de către Institutul German “Dermastat” care atestă faptul că loţiunea nu conţine substanţe nocive sau dăunătoare pentru organism.
Aşadar, bănuţii daţi azi (citeşte INVESTIŢI!) pe un echipament de purificat apa de la Dan Alexoae dimpreună cu produsele din gama de mai sus înseamnă mai puţini bani daţi mai târziu doctorilor, farmaciştilor, laboratoarelor.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply