RSS
 

Dan Alexoae de Ziua Mondială a Apei – în mijlocul copiilor

26 Mar

22 Martie – Ziua Mondială a Apei
Viaţa este o perpetuă mişcare a apei.
Apa intră şi iese permanent din celulele noastre. Ca să ne facem o idee aproximativă cu privire la mişcarea („dansul sacru”) apei, să spunem că ÎNTR-O SECUNDĂ, într-o hematie – celulă a sângelui – intră şi iese apă echivalentă cantitativ cu de peste 100 de ori volumul acesteia! Mecanismele de reglare a intrărilor şi ieşirilor apei sunt extrem de precis controlate aşa încât volumul hematiei rămâne mereu acelaşi!.
Apa transportă alimentele cumpărate, preparate, mestecate şi înghiţite de noi la celule apoi scoate conştiincioasă deşeurile, gunoaiele metabolice pe care le transportă spre organele de excreţie. Ea se mişcă prin osmoză cu rapiditate, harnică, permanent prin corpul nostru, ea este „Marele Vehicol” ce susţine şi întreţine cele peste 50 000 de reacţii chimice care au loc în fiecare secundă în fiecare din celulele care muncesc pentru a ne ţine în viaţă.
Apa este singurul element care se absoarbe prin osmoză în organism. Ea pătrunde prin peretele celular – prin cele peste 2,5 milioane de aquaporine, hrăneşte, hidratează şi antrenează în acelaşi timp tot felul de toxine din cele existente în celule.
APA NU ARE FORMĂ, DAR TRANSFORMĂ! SĂ FIŢI SĂNĂTOŞI CU APA – Apa Preventivă Alexoae! – Dan Aparu

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply