RSS
 

despre ce mai mâncăm…

26 Mar

Un român consumă anual 10 kilograme de mezeluri, dintre care 3 kilograme sunt E-uri…
“Ca sa afli PH-ul unui mezel costa vreo 30 de lei, dar daca vrei sa stii ce ingrediente contine….poti plati cateva mii de euro”…
“Carnea lucru”, adica resturile de la transare, se toaca marunt, cu o pasta de usturoi. La care se adauga gheata: 3 galeti.
Urmeaza condimentele personalizate, din care nu lipseste glutamatul monosodic, cel care da savoare. Si colorantul – acest producator foloseste cantitati mici.
Dupa cateva minute de malaxare se adauga antioxidantul, sarea cu nitriti si polifosfatii. Urmeaza soia. Cantitatile difera de la un producator la altul”…

emisiunea de pe protv… aici

http://voyo.ro/product/emisiuni/7264-romania-te-iubesc-in-cautarea-gustului-pierdut#

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply