RSS
 

din vârful tastelor…

14 Apr


Dis dă morning devreme, a-micul meu “privat” atent, vigilent şi cu ochiu pe client ca pe butelie, mă ia la zor. Nu cumva să scape ocazia de prilej.
Iată încă o monstră de conversaţiuni aprige din care revelez un fragment doar. Ăla care se poate reproduce, pentru că pe la sfârşit se lasă şi cu vorbe… grele, consistente adică.
“Cine ţi-a spus matale că vei vinde vreodată vreun filtru de apă cu tonu ăsta rău şi apăsat?”
“Suferinţa, Boala, Moartea…”
“Maestre, eşti prea încrâncenat. N-o să vinzi prea multe jucării de-alea de-ale matale dacă eşti aşa rău şi negativist. Oamenii fug de cei negativişti ca matale. Umblă la vrăjeală, schimbă discursu!…” mă sfătuieşte atent şi doct a-micul meu din privat.
“Magistre, da Boala şi Moartea sunt ALTFEL? Bat cumva la uşă şi te-ntreabă dacă le dai voie în casă după ce eventual, ţi-au zis “săru-mâna conaşule!… ne dai voie”?
Vino la cursurile mele despre apă – FOOOARTE POZITIVE!- şi vei afla bob cu bob peste 320 de calităţi ale Apei Purificate – asta despre care tot amintesc eu pe-aicea, pe site-urile mele alelalte, pe forumuri sau la-ntâlniri.
De APA asta SE BUCURĂ nu doar organele de deasupra gâtului matale sau de sub el, copilaşu matale neştiutor, cocheta ta soţie ci şi florile, animalele pe care le-ngrijeşti, uneltele din casă, facturile la corentu electricos sau la bancă, aftomobilu ăla scump, etc etc…”
“Aha!… eşti selectiv banditule!”
“D-apoi cum? Vreai să trăiască toţi bine? Vezi că te-ai prins?”…

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply