RSS
 

Precizare necesară

05 Feb

Precizare necesară…
Asociaţiile profesionale din America care tutelează Vânzarea Directă (W.F. Direct Seeling Asssociation cuprinde în prezent 59 de asociaţii din diferite state) interzic cu desăvârşire “afacerile” piramidale sau binecunoscutele şi mult detestatele MLM-uri.
În România vânzarea directă onestă s-a amestecat cu MLM-urile înfiorător şi nejustificat de scumpe (acelea cu cratiţe, creme de scos petele, etc.) creând o păguboasă confuzie în rândul oamenilor neinformaţi!
Investiţia într-un purificator de apă prin “vânzare directă” NU înseamnă MLM şi nu este MLM aşa cum se tot sugerează DISCRET de unii şi alţii…
În viitorul imediat voi finaliza un “Curs de vânzare directă” în colaborare cu câţiva din cei mai serioşi actori de pe piaţa purificatoarelor din România, cu aplicabilitate doar la purificatoarele de apă dar şi un “Cod de Conduită profesională al Aparului” UNIC ÎN ROMÂNIA! (aşa cum este în toată lumea civilizată!) obligatoriu pentru toţi “Aparii” – aceia ce vor fi instruiţi şi îndrumaţi de Dan Alexoae…
Iată câteva doar din regulile de conduită profesionale şi de viaţă ale “Aparului” (din cele aproape şase sute)…
- Aparii vor fi printre cei mai respectaţi, bine plătiţi şi căutaţi eroi ai timpului nostru. Abilitatea lor de a promova Apa Pură Preventivă cu pasiune, talent, inspiraţie şi îndemânare îi vor face să fie unici şi preţioşi…
- Aparul nu este doar un simplu agent de vânzări aşa cum sunt alţii. El este valoros prin dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi.
- Aparul are la îndemână cele mai bune răspunsuri pe care le oferă partenerului astfel încât acesta să ŞTIE de ce Apa Pură este importantă pentru viaţa sa şi a familiei sale. Există în prezent o mulţime de oameni care au acasă un purificator şi beau apă pură dar nu ştiu prea bine de ce o fac!
- Aparul are permanent o atitudine pozitivă.
- Aparul nu aruncă vina pe alţii şi nici măcar pe el însuşi. A învinovăţi conduce la mediocritate. Aparul îşi asumă răspunderea pentru toate deciziile şi acţiunile sale.
- Aparul ACŢIONEAZĂ pentru că aceasta este legătura dintre plan, ideal şi realizarea lor.
- Aparul nu se teme de greşeli. Cel mai bun profesor este EŞECUL iar acesta după ce a fost asumat nu va trebui repetat.
- Aparul este permanent pregătit. Pregătirea şi educaţia hrăneşte încrederea în sine.
- Aparul este o persoană echilibrată, sănătoasă şi spirituală.
- Aparul şi partenerii lui nu cheltuiesc, nu risipesc. Ei investesc.
- Aparul evită cu orice preţ cârcotaşii, idioţii, fanaticii, paranoicii, smintiţii, proştii, bârfitorii aceia care îl vor descuraja pentru simplul motiv că ei au ratat.
- Aparul FACE ceeace susţine că ŞTIE.
- Aparul nu amână, nu tărăgănează, nu evită.
- Aparul face ceeace ştie că este BINE pentru el însuşi. El este un EGOIST perfect iar egoiştii înving întodeauna. Pentru a fi CEL MAI BUN PENTRU ALŢII trebuie să devii CEL MAI BUN PENTRU TINE însuţi.
- Aparul nu face bani privind la televizor.
- Aparul munceşte când ceilalţi dorm…etc etc etc.
Aştept persoane pe care să le selectez în vedera începerii cursurilor la Academia de Rouă şi a admiterii în “tribul Aparilor”.
Detalii în curând…

Echipament de purificat apa – Dan Alexoae

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply