RSS
 

din vârful tastelor…

05 Feb

Am ajuns spre seară la om după ce fiica lui mă ghidase prin telefon să găsesc mai uşor blocul.
Tatae are cancer osos şi face citostatice. Înghite mai multe pastile pentru dureri dar îmi arată doar o cutie („au nume de fată – Doreta! îmi spune, la fel ca pe fina mea de la ţară”).
De la un timp a văzut că nu prea îşi mai făceau efectul – durerea rămânea prezentă, până într-o zi când fata i-a adus un bidon de apă purificată luată de la „cineva”. Şi-apoi încă unul şi încă unul, în fiecare zi. Pentru că a observat că „merge”: pastilele alea cu apa asta îi luau durerea!
Acum vrea să aibă şi el „chestia aia de strecurat apa”…
O s-o aibă, am rânduit tot ce trebuie.
Pentru cei care au ceva răbdare am să le spun ce i-am spus şi bătrânului acela cumsecade.
„Apa” de la reţea are dizolvate în ea o mulţime de chestii – nu le mai înşir pe toate că le-am tot pomenit – clor, plumb, aluminiu, nitraţi, hidrocarburi, etc- Dunărea noastră e foarte „bogată” în chestii ascunse bine prin dizolvare, fără gust, culoare, miros.
Astea toate interacţionează chimic cu medicamentele (absorbţia medicamentului e testată în laborator cu apă pură care-l dizolvă, NU cu soluţie apoasă de la robinet!).
Cuvântul „apă” scris pe etichetele pe care le cumpărăm zilnic e o MINCIUNĂ – o ALTĂ minciună. Apa are formula chimică H20. Când mai are – nu ştiu ce minerale în plus (care-i dau gust de „izvor”, de „natură”, de „munte” adică de rocă şi care se regăsesc în pietrele de la rinichi, fiere sau alea din testicole – da! mai nou sunt cazuri de litiază testiculară!) ea ar trebui să se cheme corect – SOLUŢIE APOASĂ. Nu este aşa, pentru că marfa asta trebuie împodobită cu panglici multicolore ca apoi să fie vândută. La cei iubitori de minciunele.
„Toţi vor de fapt să ne ia banii, îmi spune bătrânul. Fie că spun că vor să ne trateze fie că vor să ne vândă ceva. Eu te-am căutat pentru că vreau, am nevoie de apa asta să mai fur nişte zile în plus. Nu cred că mă voi mai vindeca da măcar să mai amân… Dumnezeu mi-a dat gândul ăsta într-o noapte: să te caut pe dumneata”…

Pe globul pământesc unde noi locuim temporar, la ora asta funcţionează extrem de eficient o Mare Supraputere: Industria Chimică. Iar noi toţi – părinţi sau copii, suntem PRIZONIERII EI!
Ea înseamnă petrolul, energia nucleară; transporturile (maritime, aeriene, terestre); produsele chimice folosite în agricultura intensivă- (pesticide, îngrăşăminte, fungicide, erbicide, coloranţi); industria farmaceutică, (medicamente, vaccinuri, cosmetice); industria aparaturii medicale (tomografe, ecografe, rmn, laboratoare, aparatura radiologică, aparatură chirurgicală); agricultura (seminţe, îngrăşăminte, plante modificate genetic); industria agroalimentară care ne oferă fiecăruia dintre noi circa 3,5-4 kg de aditivi – înlocuitori alimentari, majoritatea fără nici o valoare nutritivă, dar care produce un profit (doar din aceşti aditivi) de aproape 50 de miliarde de euro anual. La toate acestea mai trebuie adăugată cercetarea şi presa scrisă sau radio-tv care le promovează interesele!
Toată această uriaşă afacere este condusă de un singur lucru: BANII, PROFITUL. Acţionarii acestei industrii nu vor fi NICIODATĂ îngrijoraţi de sănătatea copiilor noştrii! Culmea imoralităţii este că după ce EA ne otrăveşte apa, aerul, mâncarea, această industrie vine -TOT EA -ca să ne ofere leacuri sub formă de medicamente!
Omul este procentul, cel mai mult APĂ. Este un truism, e enervant să tot spun asta!
În termeni simpli putem spune că suntem ca un acvariu în care „peştişorii” care înnoată sunt toate celulele noastre. Atunci când în „acvariu” introducem în loc de aer curat şi oxigenat, aer poluat, gaze de eşapament sau tutun; în loc de apă curată, sigură, sănătoasă, introducem o apă cu clor, plumb, aluminiu, azbest, cu nitraţi, pesticide, detergenţi, hidrocarburi, paraziţi, giardia, viruşi, bacterii, fecale, şi alte sute şi mii de substanţe „minerale” nefolositoare sau periculoase, în loc de hrană sănătoasă, le dăm aditivi, coloranţi, emulgatori, acidifianţi, conservanţi, corectori de culoare, de consistenţă, de gust şi miros, propulsori, potenţatori, agenţi de îngroşare, de glazurare, de afânare, de întărire, de umezire, de sechestrare, hormoni sintetici, etc, – în această apă, „peştişorii” (celulele noastre) care după ce o perioadă de timp au încercat să se adapteze, se îmbolnăvesc („stress chimi”c sau BIOACUMULARE), se întorc cu burţile în sus, şi mor în cele din urmă.
Înainte de a-i duce la medici specialişti, profesori universitari, RMN-uri, ecografe, tomografe, înainte de a le face o mulţime de analize costisitoare, înainte de a pierde timp pe la cabinete şi farmacii, înainte de a da peştişorilor din acvariu medicamente scumpe, ORICARE OM ÎNŢELEPT – SCHIMBĂ APA!…
Apa Purificată pe care eu o propun de aproape 8 ani în Severin este o apă Pură, Preventivă, Prietenoasă.
În manualele de medicină Diabetul este caracterizat TOT DE 3 „P”: polidipsie (bolnavul bea multă APĂ), polurie (elimină prin urină multă APĂ) şi polifagie (mănâncă mult pentru că cel mai adesea confundă setea cu foamea).
Aşadar din aceste motive dar şi din multe altele, cheia secretă a sănătăţii şi vindecării noastre este chiar apa asta strecurată natural, la temperatură ambiantă prin osmoză, recomandată de cele mai importante universităţi şi instituţii medicale şi de mediu din lume (osmoza este mecanismul prin care plantele extrag şi absorb apa din pământ, sau prin care rinichiul filtrează sângele, sau prin care vertebrele ne ajută să ne mişcăm prin viaţă, sau prin care cosmonauţii obţin apă pe staţia spaţială, sau cei de pe submarine, cei care călătoresc cu navele de croazieră de lux, cei din hoteluri de lux, etc)…
Bătrânul a-nţeles toate astea ÎNAINTE ca eu să i le mai spun.
Îmi arată fotografii vechi scoase dintr-o cutie de pantofi şi îmi povesteşte cum a fost la el la nuntă.
„Eram fericiţi – şi eu şi ea, şi nu ştiam ATUNCI câtă suferinţă ne aşteaptă. Ea a murit de cancer de rinichi, eu acuma o să mor tot de la nenorocita ăsta de boală. Ne-a înghiţit şi banii puşi deoparte pentru nepoţi şi sufletul…”
„Da, îi spun în gând. Dacă am ştii atunci, când semnăm fericiţi actele alea la starea civilă, că cele mai multe boli, dureri, pagube financiare ulterioare vor veni odată cu apa!…”

Echipament de purificat apa – Dan Alexoae

 
No Comments

Posted in apa

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply